BARNENS HINDERBANA

Sommarens häftigaste upplevelse för alla barn!
Kom och testa dina skills på sommarens coolaste hinderbana!

Barnens Hinderbana är en ca 1 km lång hinderbana för alla barn 6 till 14 år (alla födda 2005 tom 2013) där de får ta sig förbi roliga hinder och utmana kända TV-profiler i Gatloppet på slutet. 

När barnen kommer i mål får de ett diplom med alla våra autografer. Innan och efter varje åldersklass springer, så vill vi träffa barnen, ta kort och skriva autografer. Vi är där för deras skull och kommer hänga med barnen så mycket som möjligt under dagen så att alla får chans att träffa oss. Som förälder får du stolt titta på och heja på när ditt barn klarar utmaningen och tar sig förbi oss på sista hindret. Vi kommer även att ha fotografer som fotar alla barn runtom i banan och framförallt när de springer i Gatloppet, dessa foton kommer sen att göras tillgängliga för alla deltagare.

I bokningen väljer du vilken startgrupp barnen ska springa i. För att barnen ska få springa med ungefär lika stora/gamla barn rekommenderar vi att barn 6-8 år anmäls i Startgrupp 1, barn 8-10 år anmäls i Startgrupp 2 och 11-14 år anmäls i Startgrupp 3. 

Startgrupp 1 6-8år start 11:00 

Startgrupp 2 8-10år start 12:30 

Startgrupp 3 11-14år start 14:00 

Pris

100 kr exkulsive serviceavgift